Tema anului 2012 nunta in stil Victorian

Distribuie

’Stil victorian’, cred ca banuiti deja ca denumirea acestui stil vine de la numele Reginei Victoria.nunta victoriana invitatii nunta

Aparut in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, stilul victorian beneficiaza de e o binemeritata popularitate, si in scurt timp a fost recunoscut la nivel global.Acest stil sa remarcat nu numai in tinuta doamnelor dar si in arhitectura, stil care este apreciat si astazi si este prezent in caminele multora.

 

 

Invitatii nunta care corespund acestui trend pot fi gasite in colectia de invitatii nunta  www.cataloginvitatii.ro   invitatia cu codul 30123 corespunde acestui stil datorita motivelor dantelate prezente in designul acestui model .

invitatie stil victorianinvitatie stil victorian

 

 

 

 

 

 

Model text scris pe invitatia cu codul 30123

model text

Alte modele ce se potrivesc cu acest trend sunt invitatiile cu codul  31310, 31327, 32423, 32430, 30103, 30111, 60325, 31501 si toate invitatiile care eu elemente dantelate sau care seamana cu dantela. Daca optati pentru unu din aceste modele cu siguranta vor fi in tonul propus „Victorian”.

Pentru invitatii, textul trebuie sa fie special. Pentru a-ti alege cuvintele cat mai bine, te sfatuim sa mergi intr-o librarie sa lecturezi cateva pagini dintr-o carte scrisa in stil victorian.

Un Exemplu de  invitatie la petrecere cu ceai :

 Mrs. Robert WilsonWould like to extend her cordial invitation To a Victorian Tea PartySunday the Twenty-Fourth of August At two o’clock in the afternoon Hosted at her residence At Twenty-Four North Harris StreetBreckenridge, ColoradoFine teas and finger sandwiches will be served

To reply, please call 970-888-8888Notice

cu exceptia numerelor de telefon cifrele se scriu din cuvinte

 

 

 

 

Tinuta 

Rochia de mireasa in stil victorian este alba, cu maneci lungi si gat inalt, manusile,  bijuteriile minime o brosa simpla este suficienta, se poate purta o palarie cu voal. Mirele trebuia sa poarte vesta si palarie, manusi, butoni supradimensionați .

Designerul Sarah Burton a folosit elemente de stil victorian la realizarea rochiei purtata de Kate Middleton, Duchess of Cambridge, corsetul fara bretele in stil victorian si  fusta cu pliuri moi care sa desfăşurat la podea, formând tot acelasi stil victorian.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.