Alegerea celor mai importante teme de nunta

Distribuie

Teme de nunta

Una dintre cele mai interesante atributii ale tinerilor logoditi  este de a face planurile de nunta, care decid toate detaliile importante pentru cea mai mare zi din viata . Există mai multe decizii de luat,  prin alegerea de a merge pe o temă generală pentru nunta ta, va face procesul de planificare, mult mai ușor. Veti fi capabil sa obțineti un rezultat mai coerent și planurile de nunta vor merge mult mai lin atunci când lucrați la o temă.

Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

Rural sau urban ?

ceremonie_petrecere

Când vine vorba de o temă, decizia cea mai de bază este dacă să se meargă pe rural sau urban. Numai tu vei ști care dintre acestea vă va permite să se adapteze stilul dumneavoastra. În mod normal , aceste teme depind de locația – de care dispui  în țară sau la oraș?

Dar pentru a alege una sau alta, nu înseamnă că puteți avea o temă rurala doar daca aveti la țară locatia sau o temă urbana moderna, edgy pentru un eveniment de oraș. Poți să te joci cu ideile de temă și de locație pentru a se potrivi exact ceea ce vrei (ex. in oras gasesti restaurante cu tema traditionala , taraneasca)- e ziua ta, după toate! teme de nunta ruralaLuați în considerare, de exemplu,  o temă modernă într-un hambar din mediul rural, sau adăugând o tema traditionala intr-o locatie moderna de oraș . Limita este inexistenta.

Teme de sezon

Un alt mod popular de  tematica pentru nunta dvs. este de a le potrivi cu sezonul în care se va ține evenimentul. Acest lucru nu înseamnă că pentru o temă de iarnă veți merge toti afară și să purtati fulare din blană  de vulpe pentru toti invitatii, dar vă permite să luati elemente care sunt în special asociate cu anotimpurile și să le utilizati pentru a crea accente, pentru a îmbunătăți aspectul general.  De exemplu, luați în considerare primavara ca o temă: ai putea avea pachete de flori de primăvară și umbrele de soare mici, pentru a adăuga acel ceva.

Sau, șlapi și găleți de nisip pentru o nunta de vara. Există atât de multe moduri de a face anotimpurile sa lucreze pentru tine, dar cel mai bine pentru tine este ca tema sa se potrivească cu anotimpul in care are loc evenimentul.  Așa cum ar fi dificil sa ai o tema de vara in Decembrie .

Oricare ar fi tema de nunta aleasa, lucrând  la o temă veți observa că toate elementele vor veni împreună mai natural. Veți restrânge opțiunile dumneavoastră și in timp ce lucrați la aceasta tema unele cerințe vor deveni evidente în timp ce altele se vor dovedi inutile.    Ca la orice planificare de eveniment, gândirea optimista și o abordare lentă și constantă se va încununa inevitabil cu succes.

În căutarea pentru invitații de nunta care sa se potrivească  temei alese, www.cataloginvitatii.ro , va pune la dispoziție cataloage cu sute de modele de invitații care ating fiecare tema propusa, fie rurala sau urbana,  fie o tema de sezon: primăvara, vara, toamna si multe alte teme care va pot inspira in alegerea tematicii pentru nunta.

Comments are closed.