Întrebări frecvente

1. In cat timp sunt gata invitatiile ?

Invitațiile vor pleca de la noi in maxim 5 zile lucrătoare de la data la care primim acordul dumnevoastră pentru imprimare.

2. Pot sa vad textul aranjat pe invitatie inainte de imprimare?

Da, in maxim 24 ore dupa plasarea comenzii , veţi primi un email cu textul aranjat pe invitatia aleasa. Se va trece la tiparit doar cu acordul dvs.

3. Se poate schimba nuanța sau grafica invitației după cerințele mele ?

Nu, noi comercializam invitații model stas ce nu pot fi modificate. Doar textul poate fi modificat după cerința dumnevoastră.

4. Se poate schimba textul si fontul folosit pentru modelul din prezentare

Da, atât textul cât și fontul folosit poate fi schimbat după cerința dvs.

5. Cat de repede voi primi macheta cu textul ?

In maxim 24 ore. (mai putin în week-end, dacă comanda a fost plasata in week-end macheta o veți primi luni)

6.Care este minimul de invitatii pe care il pot comanda?

Minim 50 bucăți pentru invitațiile de nunta și minim 30 invitații pentru invitațiile de botez. (Pentru o mai buna informare am menționat acest aspect si in dreptul fiecarui produs.)

7.Se poate suplimenta o comanda făcuta anterior?

Da, dacă ați ajuns in situația sa nu va ajungă invitațiile comandate, va suplimentam comanda indiferent de numărul de bucăți.

8. Invitațiile au plicul inclus?

O parte din invitații nu au plicul inclus. Motiv pentru care în descrierea produsului am menționat dacă invitația are sau nu plicul inclus sau necesita sau nu un alt plic.

9. Tipărirea textului este inclusa ?

Nu, tipărirea textului costa separat | 0.30 Ron – Text Negru | 0.50 Ron – Text color| Daca nu bifați opțiunea de text la plasarea comenzii se considera ca doriți invitațiile fără text. Vă rugăm nu uitați să bifați opțiunea de text. ( după bifarea opțiunii de text site-ul va calculează automat prețul invitațiilor în funcție de varianta aleasa)

10. Cât costa transportul?

21 Ron transport prin Curier (Cost Fix indiferent de greutate) sau 17 Ron prin Posta Romana (tariful diferă în funcție de greutatea coletului)
Pentru localitățile care nu se afla în raza de acoperire a FanCourier acesta taxează suplimentar cu 1 ron/ km. (o sa va notificam noi în cazul in care va aflați înafara zonei)