Fontul folosit pentru invitatia Roiala a printului Britanic Harry si Meghan Markle

Distribuie

ce font este folosit pe invitatia printului Harry

Fontul folosit pentru invitatia Roiala a printului Britanic Harry si Meghan Markle

 

Fontul folosit pentru invitația Roiala a printului Harry îmi părea foarte familiar astfel nu a fost foarte greu sa găsesc in familia de fonturi Shelley exact fontul folosit de către imprimeria Barnard & Westwood un vechi colaborator al familiei regale.

Dupa ce am suprapus o parte din fonturile disponibile, foarte rapid am descoperit ca fontul este Shelley Script .  A se vedea imaginea de mai sus in care am suprapus o fraza scrisa mai jos cu fontul Shelley Script,  fontul este identic 100%.

„Invitația este ștanțată în aur și apoi șlefuita. Textul de pe invitație este, de asemenea, ștampilat. Marginile invitației sunt tăiate și apoi aurite „. Invitațiile sunt, de asemenea, ștampilate cu Insigna Trei Feather-uri a Prințului de Țara Galilor.

Fiecare dintre ele este alimentata manual la imprimanta, iar onoarea de a face acest lucru a fost a ucenicei Lottie Small. 

 Directorul executiv al Barnard & Westwood, a declarat intr-un comunicat: „Nunta printului Harry si a doamnei Meghan Markle va fi o ocazie cu adevarat speciala si suntem incantati sa putem crea invitatii la fel de speciale pentru oaspetii lor.

Summary
Review Date
Comments are closed.