Va fi anul 2021 unul aglomerat în privința nunților?

Distribuie

Tot ce este posibil !

Tinand cont de numarul de evenimente amanate din 2020 …. da este probabil ca vom vedea o aglomerare.

2. Se vor tine nunțile in același stil si cu același număr de persoane ? Totul depinde de evoluția virusului si numărul de infectări şi dacă vaccinul da rezultatele dorite. Deja umbla zvonuri conform cărora este posibil sa vedem ca evenimentele sa fie permise daca invitatii sunt imunizati.

3.Va suferi industria nunților mari pierderi în 2020/2021?

Daca va suferi?

Deja industria nunților este la pământ.

4. Ce tendințe în nunți vom vedea probabil pentru 2021?

Aici cred ca vor fi doua categorii :

a. Cei care vor sa bifeze rapid acest capitol al vietii. Probabil se vor strange in grupuri mici, MicroNunţi.

b. Cei care vor sa creeze un moment de neuitat din viată. Vor cauta sa apeleze doar la profesioniști să se asigure ca nu dau greş (fără vărul care face poze, că are aparat). Şi nu trebuie uitat ca aceștia probabil se vor distra cel mai bine, pentru că invitații lor simt nevoia de distracție după o izolare atât de lungă.

5. Nunta cu 50 de invitați este o nuntă mică ?

Deloc. Nu există o dimensiune „corectă” pentru o nuntă.

O nuntă este asa cum o faci. Sunt nunți cu 30, 50 și 300 de persoane. Toate sunt bune în felul lor special. Nu sunt un fan al nunților uriașe, dar există oameni pentru care o nunta “Mare” are sens.

6 Ce înseamnă vaccinul COVID-19 pentru nunta dvs. din 2021?

In Septembrie doctorul Dr. Anthony Fauci recomanda amânarea nunților, acum …..pentru ca acum avem vaccinul Pfizer Biontech recomandările s-au schimbat.

Recomand sa citiți articolul de pe site-ul Brides unde veți găsi recomandări din partea specialiștilor din industria medicala si a nunților.

Dr. Ugur Sahin, CEO și Dr. Ozlem Tureci, soț și soție ………a spus că ea și soțul ei și-au făcut timp pentru munca de laborator în ziua nunții lor. Dr. Ugur Sahin, CEO și Dr. Ozlem Tureci, soțul și soțiamunca de laborator în ziua nunții lor

Comments are closed.