Ce invitatii de nunta a avut Pippa Middleton sora printesei Kate Middleton

Distribuie

Pippa Middleton a trecut  de la cea mai faimoasă domnișoară de onoare (datorita rochiei de domnișoară de onoare) la o mireasă, in data de  20 mai 2017.

După o logodna de nouă luni, sora mai mică a lui Kate Middleton a spus „DA” lui James Matthews (un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric).

Invitatia folosita la nunta lor are o nota clasica si este decorata cu elemente grafice ce reprezinta ramuri .

 Ramura verde simbolizeaza victoria vieții și a dragostei. În arta medievală ramura verde este atributul logicii, al castității sau al renașterii primăvara.

In ceea ce privește fontul folosit este evident ca faimosul font Trajan Pro este folosit pentru tot corpul de text  cu mici variatii in cea ce priveste dimensiunile caracterelor. Numele mirilor este scris cu acelasi font dar cu un caracter mai mare pentru a scoate in evidenta personajele principale.

Invitatie de nunta Pipa Middleton

 

 

Meniurile folosite de miri păstrează aceleași elemente decorative însă în acest caz forma caracterelor a fost schimbată. Miri sunt scrisi cu un font asemanator fontului Lucida Handwriting Italic
Corpul de text pare a fi scris cu fontul Bookman.

 

Kate a adăugat o atingere creativă și personalizată pe programul tiparit al evenimentului  a schițat imaginea bisericii la care sora ei a mers sa se casatoreasca. Se stie,  Kate iubește arta și fotografia, dar nu știam că ea este atât de talentată, însuși, o artistă. Acest lucru este într-adevăr frumos făcut și prezintă real talent :
Schita biserica

Suroeile middleton Pippa Middleton and James Matthews

Tags:

Comments are closed.