Invitatia de nunta a regelui din Bhutan

Distribuie

Dupa ce casatoria dintre Kate Middleton şi Prinţul William fost văzuta în acest an.   Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck absolvent al unei facultati din Oxford sa casatorit cu  Jetsun Pema studenta la Colegiul „Regent” din Londra. In varsta de 31 de ani Regele din Bhutan sa căsătorit cu iubita sa din copilarie, care este cu 10 ani mai tânără.

 

Bhutan, este un stat fără ieşire la mare din Asia de Sud, situat la capătul de est al Himalaya şi delimitat la sud, est şi vest de către Republica India şi la nord de către Republica Populară Chineză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invitatia de nunta folosita la casatoria regala  a regelui din Bhutan poate fi descrisa ca o invitatie traditionala in care predomina culoarea portocalie .

In Feng Shui, culoarea portocaliu reprezinta elementul foc  dar si  Dragoste si Casatorie.  Culoarea portocalie este adesea numita culoarea „sociala” , deoarece creează feng shui de energie pentru a promova conversaţiile pline de viaţă şi de vremuri bune.

 

 

 

 

 

 

Portocaliu  in traditia budista semnifică  spiritualitate. Este culoarea care apare si in drapelul national

Deschisa invitatia prezinta cuplul regal la baza avand emblema regala.

Cuplul Royal a facut schimb de juraminte  în faţa  a  300 de invitati,  inclusiv ambasadorul indian Bhutan Pavan K Varma şi Bengalul de Vest guvernator MK Narayanan, şi membri ai Familiei Regale.  Guvernul Royal Bhutan a anunţat trei zile de sărbătoare legală , pentru a permite oamenilor sa sarbatoreasca nunta.

In luna de miere tanarul cuplu a  calatorit cu un tren special  prin locatii cu ar fi  Jaipur, Udaipur şi Jodhpur.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.