Kate Middleton: Cine a făcut rochia de mireasa Kate Middleton?

Distribuie

Rochia domnişoarei Catherine Middleton a fost concepută de Sarah Burton de la Alexander McQueen.

Domnişoara Middleton a ales stilul britanic marca Alexander McQueen pentru măiestria şi respectul faţă de manopera tradiţionala de îmbrăcăminte. Domnişoara Middleton a dorit pentru rochia ei sa combine tradiţia şi modernitatea cu viziunea artistică ce caracterizează munca lui Alexander McQueen. Domnişoara Middleton a lucrat îndeaproape cu Sarah Burton pentru  proiectarea rochiei.

Sarah a fost reperata cand intra în hotel la Kate Middleton

 

sarah surprinsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se zvoneste ca rochia ar fi o replica a rochiei purtate de Grace Kelly

Grace Patricia Kelly, iar după căsătorie devenita Prințesa Grace de Monaco (n. 12 noiembrie 1929 — d. 14 septembrie 1982) a fost o actriță americană de film.După căsătoria sa cu Rainier al III-lea de Monaco a renunțat la actorie, dedicându-se noului său rol în cadrul familiei princiare de Monaco. Este mama actualului suveran al principatului, Albert al II-lea de Monaco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Similaritatile sunt evidente, trebuie remarcat Catherine Middleton a pastrat o linie clasica care poate dainui in timp fara sa se demodeze. Acelasi lucru sa intamplat si cand au fost alese invitatii de nunta, sa mers pe o linie clasica cu foarte putine elemente moderniste.

Desi rochia purtata de  Grace Kelly a fost creata acum 50 ani, nici astazi nu poate fi considerata demodata.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.