A fost nunta lui Kim Kardashian un fals ?

Distribuie

Nunta Regală La Hollywood Kim Kardashian

mireasa kim kardashian

Cine ar fi crezut că nunta dintre cei doi care a durat doar câteva luni in care au filmat si distribuit pentru un profit total de ceva de genul 18 milioane de dolari era doar o înşelătorie menită să stoarcă bani.

Nunta in ansamblu a fost o farsă totală şi o cascadorie de publicitate. A fost grozav pentru evaluări şi a fost o sursa de bani uimitoare.

„Cred ca a fost o relaţie autentică, nu a fost ocăsătorie reală, deşi, acesta a fost orchestrată pentru TV, totul a fost pentru spectacol. A fost doar prea mult. ”  raporteaza RadarOnline :

„Nu m-ar surprinde cazul în care Kim şi Kris a reusit sa” reuneasca „, chiar si dupa  divorţ. Devine cam periata treba,  ei merg la consiliere şi terapie de Cupluri.

Practic, Kim va face absolut totul  pentru suma maximă, de atentia si timpul TV.

La naiba cu asta. STATI  divorţati.  Uite, ai falsificat o nunta pentru atenţie. ……….. Super.

Foarte bine pentru tine.  Asta nu te face un mare magnat al afacerilor, ci doar te face un neruşinat şi destul de prost,  pentru ca ai facut ceea ce majoritatea oamenilor nu ar face.

Nu e ca daca cineva ar jefuit o banca, am spune ……  „a fost un geniu financiar”.  Ne-am uita la el şi am spune: „Isuse, ce nebun”, deoarece nu necesită de fapt, creieri, pentru a face bani.

Doar o lipsă totală de etica si morala.

Comments are closed.