Ce invitatie de nunta a avut Michael Jordan ?

Distribuie

Michael Jordan sa căsătorit iubita sa Yvette Prieto, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Palm Beach, Florida, în 27 aprilie 2013. Zvonurile spun că fiecare detaliu al evenimentului  a fost meticulos coordonat de Michael însuși.

dans jordan

invitatie michael jordanmichael jordan

 

 

Banii nu au fost nici o problema pentru a doua nunta lui Michael Jordan. Legenda NBA sa casatorit cu Yvette Prieto într-o ceremonie extravagantă în Palm Beach,

nunta cuplului costa o suma estimata la 10 milioane de euro.

Peste 300 de persoane au participat lui Jordan cu Prieto , inclusiv Tiger Woods, Scottie Pippen, Patrick Ewing și Spike Lee.  Usher, Robin Thicke și K’Jon, de asemenea, au fost acolo pentru a oferi performanțe deosebite în timpul nopții.
Un insider ne spune numai că tinerii căsătoriți au împărtășit primul lor dans a K’Jon “One Ocean.” Mireasa a purtat o rochie de mătase frantuzeasca  J’Aton Couture uimitoare cu cristale Swarovski.

“Atenția la detalii a fost magnifica”, spune sursa. “Cortul chiar mirosea frumos. M-am uitat, arata ca o grădină, cea mai luxoasa din cate ai putea imagina. Intrai în sala de mese si se parea ca ai intrat in rai. Camera sa umplut cu mii de lumânări, mii. Era ceresc.”  Cortul folosit avea    3 716  m2   cu 464 m2   mai mare decat casa lui Jordan vizibila in imaginea alaturata.

Cortul michael jordan nunta

 

Tags: , , ,

Comments are closed.