Aranjarea invitatiei de nunta | fonturi pentru ziua cea mare

Distribuie

Alegerea unui font pentru invitatia de nunta  poate părea ca o sarcină descurajantă.

  • În realitate, este similar cu alegerea hainelor pentru îmbrăcat dimineața, și asta e ceva ce-ai făcut de ani de zile. Deci, nu te speria, păstrați următoarele sfaturi în minte, și apoi căutați cu atenție fonturi  ​​preferate pentru a vedea ce iti place.

Rochie pentru ocazie.

  • Probabil aveți câteva cuvinte pe care le utilizați pentru a descrie de familie și de prieteni. Poate că este „modern și distractiv” sau „tradiționale și plin de farmec” sau „vintage și pământesc.” Indiferent de cuvinte, găsiti un font care se potrivește evenimentului dumneavoastră. (A se vedea lista noastră de mai jos dacă aveți nevoie de ajutor.) N-ai vrea persoane cu nunta ta să apară în  bermude și un tricou. De asemenea, invitația ar trebui să fie adecvate și în linie cu tema nuntii tale.

Rochie pentru a impresiona.

  • Orice tinuta ai purta ar trebui să includă ceva special – o pereche plina de culoare de pantofi, un accesoriu , etc.. Pe  invitatia de nunta , cum si cu hainele tale, ar trebui să figureze anumite elemente – de exemplu, (miresei), numele dvs. și numele mirelui.

O modalitate de a face cuvinte iasa in evidenta este de a folosi mai mult de un font. Un font script frumos asociat cu un serif simplu sau sans serif va face cuvinte importante sa iasă în evidenta pe invitația dumneavoastră.

Similar, folosind mai mult de o marime și același tip de font  (folosind combinatia intre italic si regular) va atinge același scop.

Un alt mod de a adăuga o sclipire la invitația dumneavoastră este de a utiliza simboluri si elemente de decor pentru a sublinia si scoate in evidenta anumite aspecte importante ale evenimentului. Un simbol este o literă, care este extrem de impodobita cu scopul de a atrage atenția. Acest lucru poate fi un mod minunat de a evidenția numele dumneavoastră, sau poate doriți să utiliza simboluri pentru numele oaspeților pe plicuri.

Acum, că te simți mai încrezător cu privire la acest lucru cu fonturi, verifica mai jos cum diferențele de font pot scoate in evidenta numele dumneavoastră, mirele si mireasa.

Varianta 1font invitatiiVarianta 2font invitatiiVarianta 3Font invitatii

Observati usurinta in citire pentru varianta 1 comaparata cu varianta 3

  1. Varianta 1  foloseste  fonturile Trajan Pro  si  Burgue Script (pentru miri)
  2. Varianta 2 foloseste  fonturile Times New Roman italic in diferite dimensiuni si bolduire pentru evidentiere parinti,  Burgue Script (pentru miri)
  3. Varianta 3 foloseste fontul Amazone in combinatie cu Burgue Script (pentru miri)

Fontul ”Trajan Pro” a fost folosit pentru genericul  binecunoscutului film Titanic

font titanic

 

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce invitatii de nunta a avut Pippa Middleton sora printesei Kate Middleton » Blog Invitatii nunta - 23/10/2017

    […] ceea ce privește fontul folosit este evident ca faimosul font Trajan Pro este folosit pentru tot corpul de text  cu mici variatii in cea ce priveste dimensiunile […]