Trendul invitatiilor royale

Distribuie

Mai jos este o imagine a invitației de nunta ce a fost folosita la nunta miresei   Diana Spencer şi  Printului Charles . Observaţi că Reginai(mama lui Charles) are monograma, „ER,”  pe partea de sus indicand ca ea este ce gazduieste evenimentul.Eticheta de nunta standard prevede că familia miresei este, în general, gazdă, aşa că am găsit aceasta destul de surprinzător. De asemenea, observaţi că numele lui Charles este listat înainte de Diana – o altă contradicţie cu protocolul de nunta tipic.

Comparând cele doua invitații royale Prince of Wales  si  William of Wales observam doar mici diferențe. In prima varianta invitația vine din partea reginei si Ducelui de Edinburgh, in varianta William invitația vine doar din partea  Reginei.  Tot aici observam afinitatea reginei pentru data de 29 ( numerologia cred ca joaca un rol important pentru familia royala).

Aici este o fotografie a programului de ceremonii, Diana şi Charles. De această dată, în loc de monograma reginei, hartia este impodobita cu insigna heraldica a Prinţului de Wales, sau cu alte cuvinte, mirele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aruncați o privire mai atentă la monograma Prințul de Wales . Nu este gravura in aur minunata? Gravura este forma de imprimare tradiționala şi cea mai costisitoare. Invitaţia a fost scrisa cu fontul Perpetua ® Caractere Cursive, fără îndoială sunt motive in spatele acestei alegeri. In concluzie familia royala nu are de gand sa faca schimbari de eticheta in cea ce priveste invitatia de nunta .

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.