Invitatia de nunta a cuplului roial, Rainier III, Prince de Monaco si Grace Kelly

Distribuie

Numita de catre presa  „Nunta Secolului” !!

Acest eveniment a avut loc cu aproape 56  ani in urma.    Grace Kelly si Rainier III, Print de Monaco  ( sunt  parintii printului Albert de Monaco cel ca re sa casatorit in 2011 cu Charlene Wittstock fosta  campioana de inot)

printesa Grace Kelly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grace Kelly este un exemplu de eleganta pentru toate generatiile care au urmat, rochia folosita la nunta regala din 1956 nu inceteaza sa fie o sursa de inspiratie pentru miresele din zilele noastre inclusiv pentru (Catherine Middleton) Catherine, Duchess of Cambridge (nascuta in 1982, an in care printesa Grace Kelly murea tragic intr-un accident de masina in urma unui atac de cord).

Invitatia de nunta 

Invitatia de nunta a printesei Grace Kelly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagini cu acesta invitatie sunt foarte rare si datorita faptului ca evenimentul a avut loc acum 56 ani. Invitația a putut fi vizionata in muzeul amenajat la  Hôtel de Ville in Paris eveniment numit „Les Années Grace Kelly, Princesse de Monaco,” , Invitatia de nunta se afla sub un geam  în faţa unei imagini cu printesa imbracata in rafinata rochie de mireasa realizata de Helen Rose.

 

Invitația este scrisa cu un font de tip Script foarte asemănător cu Shelley Script.

Mr.and Mrs. John Brendone Kelly 

request the honour of your presence at the mariage of their doughter
Grace Patricia
to His Serene Highness The Prince of Monaco

urmat de data si locația evenimentului .

Un alt eveniment unde poate fi vizionata pe viu prețioasa invitație este TIFF Bell Lightbox , Toronto, Ontario (Info pe pagina http://tiff.net/gracekelly)

In perioda aceea au aparut timbre postale cu imaginea celor doi.

 

 

 

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.