Invitatie nunta George Clooney si Amal Alamuddin

Distribuie

Invitatie nunta George Clooney

Pe un carton de  culoare crem , si cu un aspect sobru: „. Ramzi și Baria Alamuddin va invita pentru a sărbători căsătoria Amal Alamuddin și George Clooney” asa arata invitația pe care o prezinta cotidianul Libanez de zi cu zi «L’Orient-Le Jour»

invitatii nunta

Calitatea imaginii nu permite o descriere prea amanuntita a invitatiei, insa datorita fonturilor folosite (caractere mari) inclinam sa credem ca tiparirea este facuta prin pocedeul Letterpress. Daca aceasta tehnica a fost folosita, suportul de carton nu poate fi altul decat hartia din bumbac.

Despre nunta ……

La o luna dupa festivitatile italiene din 25 septembrie la Hotel Cipriani din Venetia conform un zvonuri , la masa se vor aduna in Anglia doua sute de invitati din Statele Unite și Liban. La o ora distanta de Londra, în orașul Marlow-on-Thames, pe malul Tamisei, George, Amal și părinții ei au ales farmecul de lux oferit de  Danesfield House Hotel, o cladire alba inconjurata de o gradina.

Pentru a spune „da” pentru celebrul sau logodnic, Amal, a angajat un avocat renumit anglo-libanez, a ales o rochie proiectata de Sarah Burton a London house Alexander McQueen, o alegere pe care a facuto inainte si Kate Middleton. George Clooney face eforturi pentru a crea legaturi puternice cu tara in care a crescut Amal. Actorul american este, de asemenea, a anuntat creditele unui episod din serialul de televiziune foarte britanic „Downton Abbey.”

Locatie nunta George Clooney Locatie nunta George Clooney

 

Invitatie nunta George Clooney si Amal Alamuddin was last modified: octombrie 6th, 2014 by cataloginvitatii
Summary
Review Date
Reviewed Item
Invitatie nunta George Clooney
Author Rating
51star1star1star1star1star
Comments are closed.