Invitatie nunta George Clooney si Amal Alamuddin

Distribuie

Invitatie nunta George Clooney

Pe un carton de  culoare crem , si cu un aspect sobru: „. Ramzi și Baria Alamuddin va invita pentru a sărbători căsătoria Amal Alamuddin și George Clooney” asa arata invitația pe care o prezinta cotidianul Libanez de zi cu zi «L’Orient-Le Jour»

invitatii nunta

Calitatea imaginii nu permite o descriere prea amanuntita a invitatiei, insa datorita fonturilor folosite (caractere mari) inclinam sa credem ca tiparirea este facuta prin pocedeul Letterpress. Daca aceasta tehnica a fost folosita, suportul de carton nu poate fi altul decat hartia din bumbac.

Despre nunta ……

La o luna dupa festivitatile italiene din 25 septembrie la Hotel Cipriani din Venetia conform un zvonuri , la masa se vor aduna in Anglia doua sute de invitati din Statele Unite și Liban. La o ora distanta de Londra, în orașul Marlow-on-Thames, pe malul Tamisei, George, Amal și părinții ei au ales farmecul de lux oferit de  Danesfield House Hotel, o cladire alba inconjurata de o gradina.

Pentru a spune „da” pentru celebrul sau logodnic, Amal, a angajat un avocat renumit anglo-libanez, a ales o rochie proiectata de Sarah Burton a London house Alexander McQueen, o alegere pe care a facuto inainte si Kate Middleton. George Clooney face eforturi pentru a crea legaturi puternice cu tara in care a crescut Amal. Actorul american este, de asemenea, a anuntat creditele unui episod din serialul de televiziune foarte britanic „Downton Abbey.”

Locatie nunta George Clooney Locatie nunta George Clooney

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Invitatie nunta George Clooney
Author Rating
51star1star1star1star1star
Comments are closed.