Invitatie de nunta Pepe

Distribuie

Invitatie nunta Pepe

Cunoscutul artist Ionuț Nicolae Pascu – „Pepe” împreuna cu soția sa Raluca Pastrama au ales sa-si invite oaspeții cu o invitație realizata din carton sidefat auriu cu chenar de nuanța portocalie este posibil ca nuanța chenarului sa-si schimbe culoarea datorita cartonului cu reflexii metalice.

invitatie pepe

  • Invitatia contine elemente grafice in partea superioara cu embosari in relief si reprezentarea grafica a unui lantisor de care atarna o inimioara si acestea fiind embosate in relief.
  • Nuanta aleasa pentru text este maron deschis ce vrea sa imite culoarea aurie. Textul pare a fi tipărit cu cerneala.
  • Fontul folosit pentru personalizarea cu text se numește „Mural” si este un font care conține diacritice (caractere romanești).

Un minus al acestei invitații este lipsa de spațiu pentru o formulare atât de lunga la care sa adăugat si cererea de confirmare a prezentei. Ar fi fost recomandata achizitionarea unui card de confirmare ce se poate introduce in acelasi plic cu invitatia astfel evitandu-se aglomerarea creata de cantitatea de text si de spatiu disponibil.

  • Pepe a ales sa-si foloseasca numele de scena pe invitatie. Este un lucru normal  pe care si noi la
  • cataloginvitatii.ro îl recomandam clienților. Cel mai bine este sa se folosească numele sau chiar porecla cu care mirele sau mireasa sunt cunoscuți de către prieteni sau rude. Cu invitația de nunta nu trebuie sa te legitimezi, nu este o Carte de Identitate, cu invitația de nunta îți anunți prietenii de evenimentul ce urmează.

 

Summary
Invitatie de nunta Pepe
Article Name
Invitatie de nunta Pepe
Description
Cunoscutul artist Ionuț Nicolae Pascu - "Pepe" împreuna cu soția sa Raluca Pastrama au ales sa-si invite oaspeții cu o invitație realizata din carton sidefat auriu
Author

Tags:

Comments are closed.