Cum sa alegi ziua norocoasa pentru nunta din 2015

Distribuie

Ziua norocoasa pentru nunta

ziua norocoasa nunta

Cuplurile chineze consulta un ghicitor pentru a le ajuta să aleagă cea mai norocoasă data a nuntii. tradiția de 5.000 de ani, este atât de înrădăcinat în cultura lor  motiv pentru care cuplurile pot grăbi sau amâna planurile de nunta pentru a scăpa de o zi de rău augur.

În ce cele mai multe cazuri zile de nunta la nunțile moderne rezulta din motive de ordin practic cum ar fi locația, vremea și disponibilitatea restaurantului , zeci de culturi din întreaga lume continuă să se bazeze pe tradiții străvechi care îi ajută să aleagă o dată de nunta norocoasa.

 Tung Shing chinez ghicește cea mai buna zi de nuntă data pentru a asigura cuplului, fericire, armonie și prosperitate de-a lungul vieții  Experții în Suan Ming (ghicitul), consulta ghidul de semne norocos și semne norocoase bazate pe activități astronomice, cum ar fi fazele lunii și a mareelor. De asemenea, se studiază numele mirelui și mireasei, precum și anul, luna, ziua și ora de naștere, care face referire în continuare la patru stalpi ai destinului.

Multe cupluri planifica nunta lor cu mai mult de 1 an înainte pentru a avea timp suficient de pregătire.

Aici este lista cu datele de bun augur pentru nunta / căsătorie în anul 2015 (an de capră), care este produs

bazat pe almanahul chinezesc Tong Shu. (Click pe imagine pentru a o mări)

ziua norocoasa pentru nunta 2015

 

http://weddingtraditions.about.com/od/WeddingDate/a/Chinese-Fortune-Tellers-Choose-Lucky-Wedding-Days.htm

Summary
Ziua norocoasa pentru nunta
Article Name
Ziua norocoasa pentru nunta
Description
lista cu datele de bun augur pentru nunta / căsătorie în anul 2015 (an de capră), care este produs bazat pe almanahul chinezesc Tong Shu.
Author

Tags:

Comments are closed.