Primavara, Vara si Toamna idei pentru Invitatii Nunta

Distribuie

Ești în procesul de a alege o invitatie de nunta pentru nunta ta? Acest lucru poate fi un proces complicat și unul care ar trebui să fie gândit cu atenție. Invitatiile de nunta trimise vor fi prima impresie pe care oamenii o vor avea despre nunta ta și dorești să ai o prima impresie buna.

Unul dintre primele și cele mai importante considerente pentru alegerea de invitatie de nunta ta ar trebui să fie momentul când va avea loc nunta. Dacă aveți nunta  in timpul iernii sau toamna invitațiile vor arata foarte diferit fata de invitatiile de primăvara . Mai jos sunt câteva idei și sfaturi comune care vă vor ajuta să ia decizia corectă.

Invitatii nunta de Primavara

De obicei primăvara este un timpul de viață nouă, reînviere, culori luminoase noi si flori înflorite! Acestea sunt toate lucrurile de care trebuie sa țineți cont dacă doriți ca primăvara sa fie tematica pentru invitațiile de nunta. Indiferent de ceea ce cautați : elegante, invitatii de nunta de primăvară sau  chiar invitații de nunta ieftine acestea trebuie să valorifice perioada din an. Din nou, trebuie să te gândești ce semnifica primăvara pentru tine si logodnicul tău .

Culori: orice nuanță de roz, verde luminos, argint, și, desigur, alb pur.

Decorațiuni și motive: flori, cum ar fi crini sau trandafiri, lalele si margarete. Fluturi și păsări si acestea funcționează bine.

Hartia: Cartoane cu nuanțele menționate mai sus sau albe cu textura lucioasa.

invitatie nunta primavarainvitatie primavara

 invitatie fluturiinvitatie fluturi

Invitații nunta pentru vară

Dacă planificați căsătoria în lunile de vară, atunci, desigur, va veți dori o invitație de nunta de vara. Acestea pot fi orice dintr-o gamă largă de posibilități,  haioase și invitația mai formale. Din nou într-adevăr depinde ce  înseamnă vara pentru tine. Ai putea considera zile de distracție însorite petrecute la plajă folosind o tema marina sau zile de relaxare petrecute în grădină.

Culori: culori pastelate în roz, albastru deschis, alb pur și galben

Articole de plaja, rafie, instrument (țesături), pânză, decorațiuni

Hârtia: pergament, cartoane ușoare sau lucrate manual cu flori presate.

Update 08/06/2015

Pentru vara anului 2015 am adaugat aceasta frumoasa  Invitație șlapi potrivit temei vara 39118

invitatie plaja

invitatii nunta vara

 invitatii varainvitatii nunta vara

Invitatii de nunta pentru toamna

În cazul în care nunta ta va avea loc în toamna sau iarna, atunci veți dori ca tema invitației de nunta sa se potrivească sezonului. Nu ar avea sens să aibă o invitație cu crini de primăvară pe ea, de exemplu. Pentru nunta tipica de toamna gândește-te la ceea ce înseamnă pentru tine acest anotimp. Vremea se răcește afara și frunzele sunt in nuante frumoase de rosu, maro, galben inchis și care cad din copaci. Ar putea fi deja zăpadă pe jos și este timpul să înceapă încălzirea lângă un foc cald și cu sărbătorile de iarna pe drum. Acestea sunt sentimentele care te vor ghida în cazul in care vei alege  invitatii de nunta de iarna.

Culoari: maro, verde, aur, sau alb sau chiar în afara alb

Decorare și motive:  panglici late vișinii si funde, frunze de toamna, conuri de pin, pini, frunze de aur, embosări și elemente în relief.

Hartia: veți dori o hârtie texturata. Cartoane grele dau o senzație  minunata. Lucrări cu o margine netăiată sau neterminat sunt frumoase . Pânză groasă de sac poate fi folosit chiar dacă este folosita o imitație din printare.

invitatii nunta toamna

Există o mulțime de opțiuni diferite.

O invitație de nunta poate fi o parte foarte distractiva dar importanta al planificării de nuntă. Deoarece este atât de important și va acționa în calitate de prima impresie pentru invitații dumneavoastră și adesea va deveni un element de memorabil sau un suvenir, pentru tine este important să acorzi ceva timp de gândire la opțiunea potrivită pentru tine.

Nu contează dacă sunteți în căutare pentru invitații potrivite pentru toamna, iarna, primăvară sau vară pe site-ul nostru cataloginvitatii.ro  găsiți invitații de nuntă într-o mulțime de varietăți. Online aveți posibilitatea sa găsiți invitații de nuntă la prețuri accesibile fata de magazinele de desfacere cu amănuntul.

Prin planificare și achiziționare anticipată de invitații, carduri masa, plicuri bani, marturii economisi sume mari de bani.

 

Edited: 08/06/2015

Comments are closed.