7 dezastre de nunta … si cum sa le evitati

Distribuie

Dezastre de nunta … si cum sa le evitati

mireasa suparata

Primul caz de dezastru : Ploua in ziua nuntii tale.

Chiar și în cele mai important moment al tău de “bridezila” , nu poți lupta cu vremea -, dar puteți planifica. Daca aveți inima setata pe un loc în aer liber, închiriaza un cort sau întrebați despre un spațiu suplimentar în interior. Acesta vă poate costa in plus, dar nu vei fi stresata in ziua când sunteți în sfârșit gata să spuneti „Da.”

 

Cazul 2 de dezastru la nunta: Te-ai trezit cu un cos.

Nu-ti stoarce fata ! Daca ai pielea predispusa la acnee, vorbeste cu medicul dermatolog despre disponibilitatea lui sau a ei in ziua nuntii tale (unii dermatologi au ore de week-end). Cel mai probabil, o de soluție salină sau cortizon va clarifica problema dumneavoastră. Dacă medicul dumneavoastră nu este disponibil, încercați o compresa rece pentru a reduce umflarea și să păstreza o sticlă de Visine la îndemână. Aceast truc super-secret, va reduce roseata si va minimiza problema.visine cosuri

mireasa cos

 

 

 

Cazul 3 de dezastru nunta: Ai plâns în timpul ceremoniei și ai stricat machiajul.

Nimeni nu a spus ca prețul frumusetii este ieftin, așa că dacă aveți fonduri $ , ia în considerare asistenta unui makeup artist pe standby până la recepție pentru o corectura rapidă  . În cazul în care nu este în bugetul dumneavoastră, puteți apela oricând la cosmetice impermeabile și rezistente la pete …. SAU  trage de cele mai multe imagini înainte de ceremonie pentru a te asigura că sa arati bine.

La restaurant

Cazul 4 de dezastru nunta: Formatia anulează contractul sau nu apare.

Nu presupune ca daca ati semnat si achitat avans sunteti asigurata . Accidente se intampla – un mire ne-a spus recent că trupa sa a fost implicata într-un accident de mașină în drumul lor spre restaurant. Chiar dacă contractul este batut in cuie, asigurați-vă că aveți un plan de rezervă în loc. Un Dj  angajat pe langa formatia principala va poate scoate dintr-o situatie neplacuta.  Mai bine să fie pregătit decât sa ramai blocat.

Cazul 5 de dezastru nunta: tort dumneavoastră începe să se topească.

Nu contează ce fel de tort ai – căldură și dulce nu sunt un amestec  bun! De prea multe ori, cupluri simt că deoarece au plătit foarte mult pentru tortul lor de nunta nimic nu se poate intampla. Din păcate, vremea calda sau o cameră caldă poate transforma tortul într-o mizerie lipicios-dulce. Vorbiți cu firma de catering și solicitarea ca tortul să fie lăsat în frigider sau un loc rece, până după cină.

Cazul 6 de dezastru nunta: Ai o pată pe rochia ta.

Unchiul Ion varsa o parte din vinul sau rosu pe rochia ta și brusc intreaga zi de nunta este distrusa.

Bine, poate nu distrusa, dar cu siguranta poate pune amprenta asupra starii de sprit. Planifica din timp – cere un sfat avizat la curatatorie și cu poti remedia la fata locului rochia ta. Cel mai probabil, materialul rochiei va dicta cum sa-l remediezi.

Luna de miere

Cazul 7 de dezastru nunta: Vremea este rea.

Cele mai multe companii aeriene, statiuni, și agenții de turism nu vor rambursa banii pe luna de miere dacă aveți vreme rea sau de dezastre naturale. În timp ce cutremure, alunecari de teren, incendii forestiere, nu pot fi anticipate,……  uraganele, tornadele, tsunami, și viscolele sunt toate fenomene sezoniere care pot fi evitate, daca veți planifica cu atenție. Este întotdeauna util să faceti rezervare undeva unde timpul petrecut nu este axat exclusiv pe o singură activitate în aer liber, astfel încât să aveți mai mult de o opțiune în cazul în care vremea ia brusc o întorsătură rea.

Unul dintre voi se îmbolnăvește

Nu se poate anticipa o îmbolnăvire subită, dar puteți face dumneavoastră o cercetare și asigurați-vă că nu sunteți plecat avand la cunostinta ca aveti o suferinta care se poate agrava. Verificați la agentul de turism pentru a vă asigura ca in statiune aveti un medic de gardă pentru oaspeți. Cardul dvs. de asigurare va fi inutil în afara tarii  așa că toate cheltuielile de tratament pot afecta bugetul dvs. din luna de miere pentru a acoperi costurile de bază, cum ar fi vizita unui medic sau antibiotice .

Comments are closed.