Designul si lizibilitatea invitatiilor de nunta

Distribuie

Este crucial ca invitatiile de nunta sa fie necomplicate pentru citire.invitatie 70741

Vă rugăm să reţineţi, un design deosebit subliniază claritatea, lizibilitatea . Deşi unii ar putea incarca aceasta bucatica de hartie cu elemnte decorative, asta duce la un continut greu de citit. Invitatiile de nunta de obicei includ  fonturi cursive  tipărite pe hârtie decorativa. Acest lucru poate face lucrurile complicate pentru oaspeţi, şi se pot abate de la aspectul general al invitaţiilor.

În schimb, cautati metode pentru a simplifica invitaţiile dvs. în acelasi timp incercati menţinerea lor interesante. O tehnică plăcuta ar fi  utilizarea  suprapuneri. Tipăreşte textul invitaţiei de participare pe un element de hârtie care este crem sau neutru în ton. Apoi, un element decorativ de acoperire din hârtie peste partea de sus. Acest gen de hârtie este, de obicei, marmorat, sau în relief, sau poate conţine, probabil, un decupaj . În acest fel, veţi ajunge să păstrati frumuseţea şi creativitatea de design.

O alta optiune pentru modelele dvs de invitatie de nunta ar fi tiparirea textului pe un support de carton alb si atasarea acestuia peste suportul decorativ, aceasta creeaza un minunat effect in doua tonuri si se va pastra cu success simplitatea de a citi. (Acest gen de invitatie poate fi gasit in oferta cataloginvitatii.ro)
La proiectarea invitatii de nunta, nu uita componente importante, plicuri cu dublu rol pe care oaspeţii dvs. le pot folosi pentru a pune cadoul traditional (banii) si totodata aceste plicuri va ajuta sa pozitionati familiile la mese dupa dorinta dvs. astfel veti organiza plasarea familiilor dupa gradul de rudenie sau dupa cum familiile de la aceeasi masa se cunosc.  In oferta noastra se gasesc carduri masa plic bani pe diferite nuante care acopera majoritatea culorilor folosite in decoratiunile restaurantelor astfel integrandu-se aranjamentului folosit la decorarea mesei.

Comments are closed.