Invitatii de nunta – Cum sa alegi cel mai bine pentru ziua ta cea mare

Distribuie

Invitatiile de nunta sunt una dintre cele mai importante decizii care trebuie luate inainte de nunta. Nu numai să notifice invitatii tai de nunta ta iminentă, dacă este aleasă cu grijă ele pot informa, de asemenea, oaspeții dumneavoastră despre:

Stilul ales de voi pentru nunta (formal sau casual),
Localizarea dvs. de nunta (destinaţie-nunta, nunta locala, biserica, parc, etc),
Stilul tau personal (contemporan sau traditional)
Schema de culori,
Tema de la nunta ta, dacă aveţi una.

Invitații de nunta, de asemenea, variază de la punctul de preț de la foarte scump la destul de rezonabil. Veți dori să le aleageti cu grijă, astfel încât să obţineţi cele mai bune invitatii posibile, ca preţ. pretul de plecare la invitatiile dumneavoastră de nunta va depinde destul de o serie de lucruri, inclusiv:
Hârtia selectata,
De imprimare uzata,
Cât de multe coli de hârtie sunt utilizate,
Cum hârtia este îndoită, şi
Cât de multe insertii sunt incluse în invitaţie.

Din fericire, cu ajutorul Internetului, puteţi investiga puncte de preţ, calitatea hârtiei, tipărirea stiluri şi a aduna informaţii pertinente.
Utilizaţi aceşti paşi pentru a va ajuta la a selecţia mai uşoară a invitatiei de nunta:
Calculati un număr de invitatii necesare
În acest fel, va fi mai uşor de a veni cu un buget realist pentru invitatiile de nunta ta.
Creaţi acest buget. O estimare bun pentru invitatii de nunta este de aproximativ trei procente din bugetul total de nunta ta. Dacă bugetul nuntii tale este de 20.000, veţi dori pentru a limita cheltuielile pe invitaţii de a nu mai mult de 600.

Începeţi acum. Este bine să aveti o multime de timp. Nu veţi economisi doar bani, veţi avea timp să comandati mostre.
Ar trebui să aveti o fereastră de şase luni, atunci când vine vorba de a comanda invitatii de nunta .
În acest fel veţi avea timp suficient pentru a permite tipărirea şi corectarea eventualelor erori în invitaţiile dumneavoastră.
Veţi avea nevoie de timp pentru a asambla.
Alege. Există literalmente mii de stiluri, desene şi modele de invitatii de nunta disponibile.
Veţi găsi invitaţii, care sunt:
Gravate
Termogravate
Imprimate Offset
Caligrafice
Gofrate
Lucrate manual

Gravate.

Invitaţii gravate sunt invitatii de nunta clasice. Acestea sunt, în general utilizat pentru a anunţa o nuntă în stil tradiţional. Pentru nunti foarte formale, invitaţii gravate sunt o necesitate absolută. Gravate invitatiile de nunta sunt, de asemenea, foarte costisitoare şi consumatoare de timp, deoarece este nevoie de gravare in mai mulţi paşi pentru a finaliza invitaţia. Notă: pentru gravare, invitaţiile dumneavoastră dureaza nu mai puţin de opt săptămâni de la nunta.
Gravura invitatiilor nu a patruns in Romania , insa pentru nuntile din America este cea mai aleasa forma de invitatii numita letterpress.

Termografie.

invitatii de nunta termogravate sunt o alternativă pentru o invitaţie gravate. Termografie creează iluzia de text ridicat (cum ar fi gravură) printr-un proces de imprimare care încălzeşte cerneală şi chimice răşină într-o combinaţie care provoacă textul tipărit să apară ridicate în timp ce hârtia sub pare buna. Rezultatul final are un aspect foarte elegant şi funcţionează foarte bine pentru nunti semi-formale. Notă: Planul de impunere a acestor invitatii cel puţin şase săptămâni în avans.

Imprimarea offset.

Cele mai multe imprimate de astăzi sunt offset (de asemenea, cunoscut sub numele de litografie). Tipar offset a devenit una dintre alegerile cele mai populare de pe piaţă astăzi, deoarece acestea sunt costuri foarte eficiente, acestea sunt disponibile prin intermediul majoritatea furnizorilor(atat online cat si off), iar invitaţiile pot fi achiziţionate “goale”, care vă permit opţiunea de imprimare informaţiilor proprii pe ele. Invitaţiile tipărite sunt adecvate pentru nunti semi-formale şi informale. În timp ce timpul de răspuns pentru invitaţii tipărite este de obicei scurt, trebuie să vă planuiti comanda invitatiilor dvs. cu cel puţin 4-6 săptămâni în avans.

Relief.

Similar cu invitaţii gravate, imprimarea în relief pe o invitatie de nunta relief arată impresionant şi elegant, dar ar putea fi greu asupra bugetului. Deoarece este rar văzut, deşi, invitatii de nunta relief iasă în evidenţă printre multe piese. Notă: Cumparati o embosser mic cu monograma dumneavoastră sau adresa de returnare de pe placa. Acest lucru vă va permite să creaţi papetarie personalizate într-un mod mult mai accesibile.

Caligrafie.

Invitaţii Calligrafice sunt foarte elegante. Acestea funcţionează bine pentru nunti cu o temă de modă veche, dar poate fi foarte scump din cauza la suma de timp şi efort implicate în producerea lor. Din cauza cheltuielilor, s-ar putea studia, de asemenea pentru o imprimantă care creează aspectul de caligrafie pe invitaţii tipărite. Notă: Atunci când decide dacă să aleageti invitaţii caligrafice, amintiţi-vă că aveţi nevoie pentru a acorda timp suplimentar pentru pregătirea lor. Păstraţi în minte, de asemenea, că acest tip de invitaţie poate murdărie în cazul în care vine în contact cu umezeala.
Handmade. Invitatii nunta, care sunt lucrate manual sunt câştigă popularitate, deoarece acestea sunt rentabile şi acestea se adaugă o notă personală frumos pentru ziua ta foarte speciale. Poate doriţi să ia în considerare utilizarea unui program de desktop publishing, de asemenea, atractive şi staţionare pentru a face procesul mai uşor.
Notă: Amintiţi-vă să luati invitaţii suplimentare în caz de greşeli şi să permită o multime de timp pentru a le pregăti.

Pentru a gasi invitatia care sa corespunda cererii dvs..
vizitati www.cataloginvitatii.ro

Comments are closed.