Invitatii pentru nunta varianta electronica vs invitatie traditioanla

Distribuie


Disponibilitatea unui cont de e-mail şi internet va poate trimite cu gândul la folosirea acestora pentru a trimite e-invitaţii ademenitoare, datorita simplităţii si uşurinţei sale implicite. Când vine vorba de trimiterea de invitaţii de nunta, cu toate acestea, ar trebui să vă alegeţi, invitaţii electronice sau tradiţionale?

Motive Pro pentru trimiterea invitaţiilor de nunta tradiţionale

Invitaţiile de nunta tradiţionale sunt tipărite pe hârtie frumoasă şi au avantajul de a fi un obiect fizic ce poate fi , admirat, şi, posibil, păstrat şi chiar înrămat. Stilul pentru aceasta invitaţie de nunta va desemna o temă, schema de culori, şi gradul de formalitate, ceremonia de nuntă şi detalii privind receptia.
Nu contează cât de neoficială (casual) este nunta dvs. Aceasta este încă una dintre cele mai importante zile din viaţa ta, şi a trimite o invitaţie de nunta fizic, transmite mesajul pentru o zi speciala la destinatari.
În plus, oaspeţii dumneavoastră pot avea, de asemenea, o amintire fizica pentru albumele lor, precum şi un memento pentru nunta ta.
Există câte o invitaţie de nunta tradiţională disponibilă pentru fiecare buget

Pro Trimiterea de Invitatiilor de Nunta electronice

E-invitatia are avantajul de a fi trimisă cu cheltuieli minime din bugetul dvs. şi reducerea deşeurilor de hârtie contrar invitaţiei de nunta tradiţionale .
Invitaţia dvs. de nunta vor fi livrate imediat la un clic al mouse-ului la data exacta pe care o specificaţi. Puteţi încărca cu uşurinţă o fotografie, tastaţi informaţiile pe invitaţia dvs., şi să includă o hartă.

Contra de trimiterii invitaţiilor de nunta tradiţionale

Se consuma un risc atunci când trimitem documente importante prin intermediul e-mail.
O parte din invitatii de nunta tradiţionale ar putea sa se piarda in casuta postala, sau invitatiile de nunta ar putea fi deteriorate sau rupte în timp cursul expedierii.
Deşi aceste cazuri nu se produc de obicei, este posibil
De asemenea, dacă sunteţi preocupat de mediul înconjurător, invitaţiile de nunta de hârtie nu ar putea fi cel mai bun format pentru tine.

Contra Trimiterii E-Invitatiei de Nunta

În primul rând, nu toată lumea are un cont de e-mail sau acces la Internet, în special cunostintele mai in vârsta. De asemenea, e-invitatia de nunta poate fi uşor dirijată într-un dosar de spam şi niciodată vizualizate de către destinatar.
E-mailurile sunt sterese si uitate, asta face treaba ta mai dificilă, deoarece se apropie data nunţii şi va trebui să retrimiteţi mai multe invitaţii prin care solicitaţi un răspuns.
În cele din urmă, este dificil de a invita oaspeţii la un eveniment atat de important prin e-mail, a primit o invitaţie electronica pentru nunta poate fi interpretata ca un eveniment prea puţin important, de asemenea, în acelaşi timp ceea ce implică faptul că nunta ta nu este o prioritate de top.

Deşi invitaţiile atât tradiţionale cât si cele electronice au avantaje şi dezavantaje, în cele din urmă, invitaţiile de nunta pe suport de hârtie indica tipul de importanţă, sofisticare, nivelul de importanta care este inerentă in ziua nunţii tale.
Fie că aţi planificat o nunta casual sau formala, va invitam sa va inspiraţi din gamă largă de invitatii de nunta , şi puteţi găsi invitatiia de nunta traditionala care reflectă o zi speciala..

Comments are closed.