Invitatii Nunta

Distribuie

Exista mai multe deosebiri între modul de redactare a invitatiei de nunta informal si cel formal.
În invitatia oficiala, exista unele protocoale ar trebui sa urmeze ca un format standard. Acesta va indica si modul în care invitatia este redactata.
Dar aceasta nu înseamna ca nu vi se permite sa explorati creativitatea.
Pentru tine, poti sa folosesti un format neconventional o multime de oameni folosesc acest mod.

Formularea Invitatiei de Nunta Informale : Ce ar trebui sa poarte?

Conceptul modern de ceremonie de nunta, poate fi anuntat prin formularea invitatie de nunta informale. Facând in acest fel, ati informat oaspetii despre ce fel de sarbatoare se va tine. Deci, ei vor alege rochia adecvata pentru ea.
De exemplu, cele mai multe ceremonii de nunta ce au avut loc prin intermediul conceptului informal vor avea loc în aer liber, plaja sau chiar parc.

Poti sa te joci cu creativitatea?

creativitatea este sursa nelimitata provenind din imaginatia noastra, si acesta pote fi inclusa în textul informal invitatiei de nunta pentru zilele noastre speciale. Daca sunteti un poet, puteti include poeme în interiorul invitatiei, sau chiar versurile unui cântec preferat (poate cântecul tau). În plus, puteti include citate din carti sau filme.

Pastrati Esenta

Creativitatea este cu adevarat nelimitata, dar ar trebui sa tina cont de faptul ca nu exista niciun motiv pentru a ignora natura sau functia reala a invitatiei. Prin urmare, asigurati-va ca va respectati în continuare regulile de baza ale acesteia inclusiv punerea numelui complet al cuplului care leaga nodul la partea de sus a listei, însotita de locul, ora si data de la ceremonie.

Formularea invitatiei de nunta informala va reflecta conceptul de la nunta ta. Nu model mai clasic, nu formulare mai conventionala.

Ce puteti arata la mai multe persoane acum, este doar „unicitatea”.
Pentru o nunta care se desfasoara pe plaja, puteti alege aceasta invitatie sub forma de scoica

Prin oferta variata de invitatii de nunta încercam sa acoperim
toate ideile dvs. conventionale sau neconventionale, modelele oferite pot corespunde cu tema aleasa de dvs. privind evenimentul unic din viata dvs. NUNTA.

Comments are closed.