Invitația de nunta – Caricatura

Distribuie

Nunțile celebrităților  sunt atât de secrete motiv pentru care uneori, invitațiile nu sunt date decât după nuntă. Invitaţiile sunt destinate a fi oferite cadouri, după ceremonie, astfel mai multe detalii despre nunta sa nu apară în presa scrisa . La nunta dintre  Fergie (solista de la Black Eyed Peas )şi Josh Duhamel,  invitații  nu au fost informaţi cu privire la localizarea exactă până în ziua nunţii.ferguson

Fotografia alaturata este o invitatie de nunta pe care Fergie si Josh Duhamel, a dat-o oaspeţilor ca daruri de la nunta.

Creat de graficieni de la  Lehr & Black,  invitatiile lui Fergie si Duhamel   „, sunt o reflectare a personalităţii lor,” spune afacerista din  Los Angeles,  Ellen Black.

„Fergie iubeşte şi are o dragoste pentru unicorni şi Josh iubeste natura”, spune ea.”Opera de arta a avut frunze şi detalii ascunse, cum ar fi un unicorn şi invitațiile  au fost decorate cu cristale.”

Invitația de nunta a fost însoțita de  o caricatură cu Fergie si Duhamel la pescuit.”Josh are o dragoste pentru arta”, spune Black, „şi a privit ca o modalitate de a înmâna o piesa de arta.”

Drăguţ!

Tags: , , , ,

Comments are closed.