Ce fonturi ar trebui să aleg pentru invitatii de nunta?

Distribuie
În scopul de a vă ajuta să alegeţi un font invitatie de nunta am separat cele patru grupe principale de fonturi în următoarele categorii;

Serif, Sans Serif, Script şi alţii . 

Mai jos este o scurtă descriere a fiecărui tip, împreună cu câteva exemple. Această pagină este menita să vă inspire şi să vă ajute să luati decizii cu privire la ce tip de font v-ar plăcea pentru invitatiile de la nunta. 
Nu vă faceţi griji dacă nu sunteti  încă siguri, asta e menirea acestui blog.  Putet să-l folositi ca un bun punct de plecare, de a cunoaşte ceea ce iti place sau nu-ti place si apoi impreuna putem crea text pentru invitatia de nunta cu adevărat unic.
 
 Fonturi Serif 
 
Serif literalmente se referă la “cozile”, sau linii adăugate la litere. 
Câteva exemple de fonturi serif sunt prezentate aici. Aceste tipuri de fonturi au de multe ori un aspect mai traditional .

_________________________________________

Fonturi sans serif

Dacă – Serif –  se referă la “cozile” de pe litere, San Serif înseamnă “fără cozi”  (“sans” în  franceza înseamnă –  fără -)

 

 

 

Fonturi sans serif au un simt mai contemporan. Acestea sunt, de asemenea, mai uşor de citit la dimensiuni mici şi în cazul în care există o cantitate mare de text pentru ghidare de exemplu, sau pe hărţi.

_________________________________________

 

Fonturile Script

Acestea sunt fonturi de tip clasic de nunta. Ele pot să apară fie ca scris de mână  sau într-un stil caligrafic cu înflorituri diferite.

_________________________________________

Fancy sau ceva diferit?

Cine spune că trebuie să utilizaţi un font de nunta clasic pe invitatii dvs.? Ziua nuntii tale va fi unica, asa ca de ce nu utilizați ceva unic ?

_________________________________________

Cele de mai sus sunt doar câteva exemple din sute de fonturi pe care le am la dispoziţie din care puteţi alege fontul dvs. invitatie de nunta.

Pentru mai multa inspiratie  accesati www.dafont.com

www.cataloginvitatii.ro

 

Tags: , , , ,

Comments are closed.